EfterfødselsYOGA

Ønsker du en blid, men effektiv efterfødselstræning, hvor du kan genopbygge formen og kroppen igen sammen med baby? Så kom med til efterfødselsyoga.

Efterfødselsyoga er for dig, der har født for mindst 6 uger siden. Baby kan ligge og kigge på, være med i øvelserne eller stå og sove trygt, mens mor laver yoga. 

Vi arbejder med at genopbygge styrke i mave, ryg og bækkenbund på en hensyntagende måde og vi arbejder med at løsne op for spændinger i skuldre og nakke samt afspænder og skaber ro som kompensation for manglende søvn.

Der er mange fantastiske yogastillinger, der støtter kroppens naturlige genoptræning – og den mindfulde tilgang med fokus på åndedræt og nærvær i bevægelserne er det vigtigste element, så den nybagte mor kan berolige sit nervesystem og styrke sin kropsbevidsthed.

Derudover er det også min intention, at efterfødselsyoga kan hjælpe den nybagte mor til at omfavne alt det, der følger med en krop, der har udført et mirakel og født en baby – og et sind der konstant bliver udfordret med tvivl og svære følelser og tanker.

 Max 10 deltagere på holdet.        

 

 

 

Laila Leerholm
Certificeret YOGA lærer

Hvor og hvornår

Sted
Firmaidræt Ikast
Industrivej 36
7430 Ikast

Sæson
Sæson start: 2. september 2024
Sæson slut: 9. december 2024

Fakta

EfterfødselsYOGA

Mandag kl. 10.30-11.30

Instruktør: Laila Leerholm

Pris 900,-  

Hold fra uge 36 til uge 50 i 2024. 

Tilmelding: Her på siden. Ved spørgsmål kontakt Laila Leerholm pr. mail lailaleerholm@gmail.com

sms +45 26 24 19 77 eller på tlf. 

 

Firmaidræt Ikast er en forening for alle – også for dig