AKTIVITETSOVERSIGT

 (TILMELD DIG VED AT KLIKKE PÅ AKTIVITETEN TIL VENSTRE - ses på hjemmesiden)

NB. NYHED: ønsker DU at deltage i flere forskellige aktiviteter, betales 100% på første hold, og derefter gives der 20% i rabat på de efterfølgende hold. Skriv til dorte.mejer@mail.dk / sms 6131 5018 efter RABAT KODE, du kan anvende. 

 

Idræt, motion og oplevelser

Firmaidræt Ikast har eksisteret siden 1966 - altså mere end 50 år. Det er vi meget stolte over.

Tidligere (for 30 år siden) var foreningen primært baseret på et samarbejde med virksomheder i nærområdet, hvor aktiviteterne blev tilpasset og præsenteret via arbejdspladsen. Det er slet ikke tilfældet mere. De sidste 25 år, har fokus været på hele familien, med et ønske om at få alle i bevægelse. Vi har fortsat et samarbejde med virksomheder, men her er fokus også mere generel, som vi beskriver som følgende: 'FirmaIdræt Ikast er en forening der sætter fokus på det sundhedsfremmende i lokalsamfundet. Vi er en forening, hvor alle kan være med - også dig!'

Vi ønsker ikke som sådan at være en konkurrence til de øvrige udbud der findes i vores lokalområde.

Vi er bevidste om, at vi er en lille forening med små hold og få hold, men vi føler vi gør en forskel for den enkelte og for dennes familie. Og det tror vi, betyder mere for lokalsamfundet end at gå efter 'massen'.

Vi ønsker, at tilbyde noget andre ikke kan, og håber at få endnu flere i godt humør ved hjælp af bevægelse og godt musik.

Firmaidræt Ikast er en forening for alle – også for dig

Billedresultat for smiley